Prestaties

De webmodule Prestaties laat de werkgever toe om vlot de gepresteerde uren van zijn werknemers te beheren. Hiervoor worden automatisch de verwachte uren maandelijks voorbereid en ter beschikking gesteld. Enkel indien er afwijkingen voorkomen, dient de werkgever zelf iets aan te passen. De kalenderweergave biedt een duidelijk overzicht van de gepresteerde uren.

Afwezigheden

Werknemers kunnen hun afwezigheden inplannen en aanvragen via de webmodule afwezigheden. Door gebruik te maken van afzonderlijke tellers per afwezigheidscode, kan bepaald worden of een werknemer al dan niet nog recht heeft op een verlofsoort. Eén of meerdere verantwoordelijken beslissen of de afwezigheidsaanvraag goedgekeurd wordt. De werknemer ontvangt een notificatie van de uiteindelijke beslissing. Wie over welke aanvragen beslist, of welke codes er aangevraagd kunnen worden, is online configureerbaar door een beheerder.

E-Documenten

E-documenten is de online bibliotheek voor al uw persoonlijk elektronische documenten. Documenten zijn snel terug te vinden doordat deze in verschillende categorieën onderverdeeld zijn. U kunt uw documenten raadplegen, downloaden en eventueel ook afdrukken. Als werkgever kunt alle werkgeversgebonden documenten zien, alsook deze van de werknemers.

Dimona

De webmodule Dimona laat de werkgever toe om aangiftes vlot en eenvoudig te beheren. Zowel het wijzigen van een bestaande aangifte als het toevoegen van een nieuwe, brengt bijzonder weinig werk met zich mee. Meerdere gelijkaardige aangiftes kan u via multi-dimona in één beweging doorsturen.

Boekhouddocumenten

Voor boekhouders is de webmodule boekhouddocumenten het online hulpmiddel. Per kwartaal krijg je een duidelijk overzicht van onder meer facturen en betalingen. Met een link naar de bijhorende documenten, kan u deze eenvoudig in detail bekijken. Alle overzichten zijn exporteerbaar naar Excel.

Onkosten

Om de onkosten in kaart te brengen en te beheren is er de webmodule onkosten. Werknemers kunnen zelf hun onkosten ingeven met eventueel bijhorende bewijsstukken, waarna de werkgever of verantwoordelijke de ingevoerde onkosten kan verwerken. Deze module laat de werkgever toe om zelf de mogelijkheden naar wens te configureren.